GP Academy Spring 2022

Session Dates: 3/25, 4/1, & 4/8 (3 Sessions, Fridays & 10 a.m.-3 p.m.)

1st Meeting: Friday, March 25th, 10 a.m.-3 p.m.

- Introductions and Overview (30 minutes) 10-10:30 a.m.
- Outreach & Onboarding (60 minutes) 10:30-11:30 a.m.
 - Who: FT Faculty, Counselor, Student Services Dean, JEC Coordinator, & Marketing
- Scheduling & Student Schedules (60 minutes) 11:30 a.m.-12:30 p.m.
 - Who: FT Faculty & Counselor
- Lunch 12:30-1 p.m.
- IR Data (90 minutes) 1 p.m.-2:30 p.m.
 - o Who: FT Faculty, Counselor, & IR Staff
- Reflection Report 2:30-3 p.m.

2nd Meeting: Friday, April 1st, 10 a.m.-3 p.m.

- Curriculum Processes (90 minutes) 10-11:30 a.m.
 - Who: FT Faculty, Counselor, and Curriculum Chair
- Articulation (60 minutes) 11:30 a.m.-12:30 p.m.
 - Who: FT Faculty, Counselor, Articulation Officer
- Lunch 12:30-1 p.m.
- Program Review (90 minutes) 1-2:30 p.m.
 - Who: FT Faculty, Counselor and Strategic Planning Co-Chair
- Reflection Report (30 minutes) 2:30-3 p.m.
 - o Who: FT Faculty, Counselor

3rd Meeting: Friday, April 8th, 10 a.m.-3 p.m.

- Outcomes Assessment (60 minutes) 10-11 a.m.
 - o Who: FT Faculty, Counselor, and Outcomes Chair
- Teaching-and-Learning Strategies (90 minutes) 11-12:30 p.m.
 - o Who: FT Faculty, Counselor, Instructional Design Specialist
- Lunch 12:30-1 p.m.
- Transfer and Career Outcomes (60 minutes) 1 p.m.-2 p.m.
 - o Who: FT Faculty, Counselor, IR, Marketing, JEC Coordinator
- Reflection Report (30 minutes) 2-2:30 p.m.
 - Who: FT Faculty, Counselor
- Closing Remarks & Snack Party (30 minutes) 2:30-3 p.m.
 - Who: Everyone